INTEX ERP SOFTWARE VOOR ELKE TEXTIELBRANCHE

We zijn gesitueerd in het epicentrum waar de vlasindustrie is uitgegroeid tot een referentie op wereldgebied.  Door de grote concentratie aan textielbedrijven bijeen ontstond er een gemeenschappelijke nood aan oplossingen om aan textielspecifieke uitdagingen het hoofd te kunnen bieden.  Van daaruit is b-inside van oorsprong ontstaan.

 

Industrie-specifieke software, van ontwerp tot oplevering

ERP fashion ‘prêt-à-installer’

Fashion is like music. We all have to make our own tune” zei de beroemde Karl Lagerfeld ooit. En dat geldt ook voor softwarepakketten in de mode-industrie. Deze sector heeft nood aan een specifiek ERP fashion pakket.

Groothandel

ERP voor de groothandel

ERP-software groeit mee met het succesverhaal van je groothandel. Laat je ERP-pakket op maat samenstellen door b-inside.

Meer info..

Maakindustrie

Als bedrijf in de maakindustrie heb je nood aan concrete IT. b-inside bedenkt voor jou de gepaste, geïntegreerde oplossing.

Maatwerk

Maatwerk

Software op maat is een must als je bedrijf in de loop van de jaren groeit. Bestel een softwarepakket dat meegroeit. Bij b-inside.

Meer info..
hand down 0 Experten
0 klanten hand up
hand down 0 gebruikers

Interesse?

Contacteer ons

Onze partners

  • Veeam backup
  • Innovaphone voip telefonie
  • Element61

Beste klant/bezoeker,

We volgen de maatregelen van de overheid om zoveel mogelijk van thuis uit te werken om zo de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan maar ook om onze werknemers te beschermen.

Toch kunt u blijven rekenen op onze diensten om het IT-gebeuren in uw bedrijf en voor uw medewerkers mogelijk te maken.

Heeft u vragen hieromtrent, aarzel niet om ons te contacteren:
info@b-inside.be of 056 78 28 28.

het b-inside team,