b-inside neemt Inside Parts over

Waregem, 1 september 2020 – b-inside versterkt zijn positie als IT-leverancier door overname van Inside Parts uit Wevelgem die reeds meer dan 22 jaar een vaste waarde is in de regio. Inside Parts biedt, net als b-inside, IT ondersteuning aan KMO’s. Deze overname laat b-inside toe om hun klanten professionelere technologieën aan te beiden op vlak van security, netwerken, digitale werkplek, telefonie, cloud en back-ups.


In april 2018 heeft b-inside reeds het IT-bedrijf CBM Moerman uit Waregem overgenomen. Beide overnames passen naadloos in de sterke groei strategie van b-inside. Een trend die de laatste jaren en zelfs met de huidige crisis verder gezet wordt. Zowel het klantenbestand als het personeelsbestand van b-inside kende hierdoor een sterke groei.

Dienstverlening
Alle B2B klanten van Inside Parts zullen door b-inside met dezelfde zorg en professionaliteit als de reeds bestaande klanten opgevolgd worden.

Werkgelegenheid
De overname heeft geen gevolgen voor het personeel van Inside Parts. Het voltallige team wordt onder de vleugels van b-inside genomen.

hand down 0 Experten
0 klanten hand up
hand down 0 gebruikers

Interesse?

Contacteer ons

Onze partners

  • HPE silver logo
  • Veeam backup
  • Innovaphone voip telefonie
  • Element61