Onze IT trainingen worden steeds in overleg met de klant samengesteld zodat je onze kennis optimaal kunt benutten.

Naast onze infrastructuur- en softwarediensten, bieden we ook allerlei trainingen aan om je zo snel mogelijk van de nodige kennis te voor zien. Al onze IT-trainingen kunnen zowel ter plaatse bij u als bij ons in speciaal hiervoor ingerichte locaties doorgaan. Uiteraard bieden we ook hybride trainingen aan waarbij de deelnemers zowel fysiek als op afstand aan de opleiding kunnen deelnemen.

Uiteraard bieden wij ook opleidingen op maat en afhankelijk van je noden.
Contacteer ons voor meer info hierover.


User Awareness Training

Uw systemen en netwerk zo goed als het kan beveiligen is tegenwoordig niet meer voldoende om cybercriminaliteit buiten te houden. Waar men dikwijls te weinig rekening mee houdt, is de nietsvermoedende eigen medewerkers die meestal de zwakste schakel vormen want een klik op een “onschuldige” link is soms voldoende om cybercriminelen toegang te verlenen. Maar hoe herken je frauduleuze e-mails? En hoe zorg je ervoor dat je medewerkers altijd op hun hoede zijn voor dergelijke e-mails? In deze opleiding verkennen we de mogelijke gevaren die in emails, links of andere communicatie media kunnen schuilen om de gebruikers hiervan bewust te maken.


Duur: 3u

Microsoft 365 introductie

In deze opleiding overlopen de basis functies van de meest handige tools die in het Microsoft 365 pakket inbegrepen zijn. Deze training is bedoeld voor gebruikers die minder vertrouwd zijn met de essentiële functies van o.a. Outlook of MS Teams maar ook met de minder bekende apps zoals MS Lists, MS SharePoint of MS Forms.

Duur: 4uMicrosoft Teams

We overlopen hierin de functionaliteiten van MS Teams om deze handige communicatie tool zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken.


Duur: 1,5u

MS Teams / OneDrive / SharePoint

De kracht van communicatie en samenwerken aan gedeelde bestanden wordt in deze training adhv deze 3 tools (MS Teams, MS OneDrive en MS SharePoint) toegelicht.

Duur: 3u


Microsoft 365 Security

Deze training is vooral gericht aan beheerders van een M365 omgeving en om die zo veilig mogelijk in te stellen. We maken je wegwijs in de meest gebruikte admin centers van Microsoft 365 zoals het algemene admin center, exchange admin center, SharePoint admin center, Teams admin center, Security & compliance admin center.

Duur: 2u

Disaster Recovery

Wat als je bedrijf getroffen wordt door een cyber incident? Wat zijn je eerste stappen? Hoe pak je dit aan om de schade zo beperkt mogelijk te houden?

Duur: 1,5uPassportal

In deze training overlopen we de mogelijkheden van Passportal. Een handige tool om al je wachtwoorden op een centrale maar vooral veilige plaats te beheren.

Duur: 1u

Innovaphone telefonie

Deze training is vooral gericht aan gebruikers van Innovaphone telefonie. Een compleet telefonie systeem die voldoet aan de eisen van de moderne telefonie gebruiker.

Duur: 1,5u

hand down 0 Experten
0 klanten hand up
hand down 0 gebruikers

Interesse?

Contacteer ons

Onze partners

  • HPE silver logo
  • Veeam backup
  • Element61