Wil jij ook in de wolken zijn van je cloud infrastructuur? The sky is the limit, dankzij het professioneel advies van b-inside.


Als moderne bedrijfsleider of IT-verantwoordelijke besef je maar al te goed hoe belangrijk cloud is geworden. Daarom is een veilige cloud infrastructuur meer dan ooit een hot item. Maar kies je voor een Public Cloud? Private Cloud? of een combinatie?
Door de juiste vragen te stellen, helpen wij je graag hier meer verder:

  • Hoe ziet je bestaande infrastructuur eruit?
  • Welke toepassingen zijn er al in gebruik?
  • Waarom wil je je huidige infrastructuur aanpassen?
  • Wens je je data vanop afstand beschikbaar te maken?
  • Hoe evolueert je bedrijf? Waar wil je naartoe?


Public cloud

Bij openbare cloud modellen worden zowel de servers als opslagruimte door een externe dienstverlener aangeboden. Je wordt dan ook volledig ontlast van het beheer ervan. Microsoft Azure is een voorbeeld van een openbare cloud.

Private cloud

In een private cloud model, creëer je zelf je eigen cloud omgeving volgens eigen noden. Hierbij heb je dan nog eens de keuze om deze omgeving lokaal bij te houden of online bij een externe partij.

Hybrid cloud

Zoals de naam het suggereert, is het ook mogelijk om de beste van de twee werelden te combineren. Afhankelijk van je noden kan je kiezen voor een hybride model waarbij de hoge veiligheidsgraad van een privé model met een betaalbare openbare versie gecombineerd wordt.

hand down 0 Experten
0 klanten hand up
hand down 0 gebruikers

Interesse?

Contacteer ons

Onze partners

  • Veeam backup
  • Innovaphone voip telefonie
  • Element61

Beste klant/bezoeker,

We volgen de maatregelen van de overheid om zoveel mogelijk van thuis uit te werken om zo de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan maar ook om onze werknemers te beschermen.

Toch kunt u blijven rekenen op onze diensten om het IT-gebeuren in uw bedrijf en voor uw medewerkers mogelijk te maken.

Heeft u vragen hieromtrent, aarzel niet om ons te contacteren:
info@b-inside.be of 056 78 28 28.

het b-inside team,